Ons team

Het SOM Turboteam is een samenwerkingsverband van allround en  breed georiënteerde rentmeesters. Ervaren vakmensen, die zich goed thuis voelen in de dynamiek van ontwikkelingsprojecten in het landelijk vastgoed. Mensen van de praktijk met een “No Nonsense” mentaliteit, die taak- en doelgericht te werk gaan. Op grond van langjarige praktijkervaring met complexe vraagstukken en gebiedsprojecten kunnen wij goed manoeuvreren in een veelheid aan thema’s, functies en partijen, en weten wij concrete resultaten te bereiken, met oog voor winst bij alle betrokken partijen.

Ons team heeft veel kennis en ervaring met aan- en verkoop van landelijk vastgoed en een grote diversiteit aan vraagstukken op het gebied van grondzaken. Daarnaast heeft iedere rentmeester binnen het SOM Turboteam een eigen expertise, waardoor diverse complementaire vaardigheden en specialismen permanent vertegenwoordigd zijn binnen ons team. Waar nodig huren we extra aanvullende kennis en expertise in en weet raad met allerhande vraagstukken op het gebied van grondzaken.

Frank Klement

Frank is ruim 30 jaar werkzaam als rentmeester en adviseur. Frank is eigenaar van Klement² Rentmeesters en voorheen eigenaar van Eelerwoude. Frank heeft veel kennis en ervaring met landgoedontwikkeling, functieverandering en herbestemming van landelijk vastgoed en cultureel erfgoed.

Frank

(0031) 653 44 11 45
frank@somturboteam.nl

Ben Keller

Ben is ruim 34 jaar werkzaam als rentmeester en adviseur. Ben is eigenaar van Keller Grondzaken. Ben treedt op als (gerechtelijke of partij) deskundige bij juridische procedures en in schadebeoordelingscommissies. Ben heeft veel kennis en ervaring op het gebied van taxaties, schadeloosstellingen en begeleiding van onteigeningszaken en projecten.

larger

(0031) 051 38 19 58
ben@somturboteam.nl

Regina Eijkenboom

Regina is ruim 25 jaar werkzaam als rentmeester en adviseur. Regina is eigenaar van Regina Eijkenboom, rentmeester en voorheen werkzaam bij a.s.r. real estate, institutionele belegger in landelijk vastgoed. Regina heeft veel kennis en ervaring met pacht- erfpachtzaken, kavelruilen, beheer en assetmanagement, landgoed- en gebiedsontwikkeling.

Portret Regina Eijkenboom1

(0031) 653 47 08 47
regina@somturboteam.nl

Arthur Jansen

Arthur is sinds 2013 werkzaam als junior rentmeester bij Klement² Rentmeester. Arthur heeft ruime kennis en ervaring met ontwikkelingsprojecten van landelijk vastgoed, landgoederen en cultureel erfgoed.

arthur

(0031) 683 22 33 11
arthur@somturboteam.nl

Wij zijn u graag van dienst

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in en u wordt zsm teruggebeld.